Latex spuiten nieuwbouw

Wat is latexspuiten?


Latexspuiten is een methode waarbij verf op mechanische wijze wordt aangebracht op wanden of plafonds met behulp van een latexspuit.

De werkwijze kan variëren afhankelijk van factoren zoals de omvang van het project, het afplakwerk, de ondergrond en het aantal kleuren dat gebruikt wordt.


Waarom kiezen voor latexspuiten?

Latexspuiten biedt verschillende voordelen ten opzichte van traditioneel verven met een roller. Het resultaat is een strakke en frisse uitstraling. Bovendien is het sneller en daardoor kostenefficiënter dan handmatig rollen. Latexverf is verkrijgbaar in talloze kleuren, dus we kunnen het precies afstemmen op uw wensen en voorkeuren.

Bij Stucwerk038 hebben we ons gespecialiseerd in latexspuiten en hebben we een uitgebreid assortiment aan kleuren tot onze beschikking. We kunnen dus elke gewenste kleur realiseren op uw wanden of plafonds. Daarnaast starten we altijd met een grondige inspectie van de huidige staat van de oppervlakken voordat we beginnen aan het project.


Hoe gaat het latexspuiten in zijn werk?

Hoewel elk project anders is, hanteren we over het algemeen dezelfde werkwijze:


  1. We beoordelen of de ondergrond geschikt is voor latexspuiten. Soms is er voorbereiding nodig, zoals traditioneel stucwerk of het opschuren en repareren van de oppervlakken. In sommige gevallen kan de ondergrond direct geschikt zijn voor het spuiten van latexverf.
  2. We beginnen met de afplakwerkzaamheden, waarbij we ramen, kozijnen, vensterbanken, stopcontacten, keukens en betimmering zorgvuldig afplakken. Houd er rekening mee dat de vloer, plinten en traptreden niet standaard bij de afplakwerkzaamheden zijn inbegrepen, maar we kunnen hiervoor altijd een aparte prijsopgave geven.
  3. Vervolgens bereiden we de ondergrond voor, indien nodig, en brengen we de benodigde lagen verf machinaal aan in de gewenste kleur.
  4. Na het aanbrengen van voldoende verflagen voeren we een controle uit om te zorgen dat alles naar tevredenheid is afgewerkt. Daarna ruimen we op en nemen we al het afval voor u mee.

Afplakken?


Bij Stucwerk038 zijn de standaard afplak werkzaamheden inbegrepen in de prijs. Hiermee voorkomen we onverwachte extra kosten. We plakken onder andere ramen, kozijnen, vensterbanken, stopcontacten, keukens en betimmering zorgvuldig af.

De vloer, plinten en traptreden vallen niet onder de standaard afplakwerkzaamheden, maar we kunnen hiervoor altijd een transparante prijsopgave geven, zodat u niet voor verrassingen komt te staan

Latex spuiten nieuwbouw

Vraag een offerte aan

Binnen één werkdag een afspraak!

Geen bestanden geüpload